Back to bug 28280

Who When What Removed Added
didier.gautheron 2021-05-04 07:25:42 UTC Assignee oleonard didier.gautheron
didier.gautheron 2021-05-04 07:26:22 UTC Status NEW Needs Signoff
david 2021-05-28 23:47:37 UTC Status Needs Signoff Signed Off
david 2021-05-28 23:47:40 UTC Attachment #120427 Attachment is obsolete 0 1
david 2021-05-28 23:50:29 UTC CC david
katrin.fischer 2021-06-03 10:30:21 UTC Summary itemtypes page defaultreplacecost and processfee aren't using Price filter. Item types configuration page doesn't use Price filter for default replacement cost and processing fee
katrin.fischer 2021-06-03 10:33:08 UTC Patch complexity --- Trivial patch
Status Signed Off Passed QA
katrin.fischer 2021-06-03 10:33:12 UTC Attachment #121502 Attachment is obsolete 0 1
jonathan.druart+koha 2021-06-21 10:05:33 UTC Version(s) released in 21.11.00
Status Passed QA Pushed to master
david 2021-06-21 19:27:05 UTC Text to go in the release notes This fixes the display of 'Default replacement cost' and a
'Processing fee (when lost)' when adding item types so that amounts use two decimals instead of six.
kyle 2021-07-02 13:25:55 UTC CC kyle
Version(s) released in 21.11.00 21.11.00,21.05.02
Status Pushed to master Pushed to stable
fridolin.somers 2021-07-10 03:28:51 UTC Status Pushed to stable Pushed to oldstable
CC fridolin.somers
Version(s) released in 21.11.00,21.05.02 21.11.00,21.05.02,20.11.08
victor 2021-07-11 02:35:32 UTC Status Pushed to oldstable RESOLVED
Resolution --- FIXED
CC victor

Back to bug 28280