Bug 375 - When placing a reserve, item claims to have one reserve already
Summary: When placing a reserve, item claims to have one reserve already
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: Koha
Classification: Unclassified
Component: Patrons (show other bugs)
Version: 1.9.2
Hardware: PC All
: P3 minor (vote)
Assignee: Chris Cormack
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2003-04-19 12:05 UTC by Chris Cormack
Modified: 2012-10-26 00:42 UTC (History)
0 users

See Also:
Change sponsored?: ---
Patch complexity: ---
Who signed the patch off:
Text to go in the release notes:
Version(s) released in:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Chris Cormack 2010-05-20 23:30:30 UTC


---- Reported by jferraro@athenscounty.lib.oh.us 2003-04-19 12:05:38 ----

When making a reserve on an item, the system always claims that the item 
already has one reserve.



---- Additional Comments From chris@bigballofwax.co.nz 2003-04-21 15:08:29 ----

Is this on the opac or the intranet site joshua?



---- Additional Comments From oleonard@myacpl.org 2003-04-22 02:11:27 ----

Problem appears on this page in the OPAC: /cgi-bin/koha/opac-reserve.pl after
clicking a 'request' link.



---- Additional Comments From jferraro@athenscounty.lib.oh.us 2003-04-22 10:47:23 ----

Sorry for not being more specific.  The problem happens when a patron uses the 
online catalog to search for a title and then tries to reserve that title using 
the "reserve this title" button.  After the patron logs into Koha, the 
page "reserve page for Item:xxx" claims that there is already one reserve on 
the item.



---- Additional Comments From jferraro@athenscounty.lib.oh.us 2003-06-24 11:35:59 ----

changed line 25 of the template page (<cvs>/koha-tmpl/opac-tmpl/opac-
reserve.tmpl) from TMPL_VAR NAME="rank" to TMPL_VAR NAME="reservecount" as per 
Chris's instructions



--- Bug imported by chris@bigballofwax.co.nz 2010-05-20 23:30 UTC  ---

This bug was previously known as _bug_ 375 at http://bugs.koha.org/cgi-bin/bugzilla3/show_bug.cgi?id=375

Unknown operating system Linux - Debian. Setting to default OS "All".
Actual time not defined. Setting to 0.0
The original reporter of this bug does not have
   an account here. Reassigning to the person who moved
   it here: chris@bigballofwax.co.nz.
   Previous reporter was jferraro@athenscounty.lib.oh.us.