Bug 5816 - table of contents looking for subfield a
Summary: table of contents looking for subfield a
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: Koha
Classification: Unclassified
Component: OPAC (show other bugs)
Version: 3.4
Hardware: All All
: PATCH-Sent (DO NOT USE) minor (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Jared Camins-Esakov
QA Contact: Bugs List
URL: http://library.mendocino.edu/cgi-bin/...
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-02-28 20:55 UTC by Nicole C. Engard
Modified: 2012-10-25 23:04 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Change sponsored?: ---
Patch complexity: ---
Bot Control: ---
When did the bot last check this:
Who signed the patch off:
Text to go in the release notes:


Attachments
patch (2.96 KB, patch)
2011-03-15 17:50 UTC, Nicole C. Engard
Details | Diff | Splinter Review

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Nicole C. Engard 2011-02-28 20:55:27 UTC
When a table of contents note starts with a subfield 't' (which is valid) the XSLT doesn't show it because (i think) it's looking for a subfield 'a' only.
Comment 1 Nicole C. Engard 2011-03-15 17:50:08 UTC
Created attachment 3305 [details] [review]
patch
Comment 2 Chris Cormack 2011-03-16 23:45:51 UTC
Pushed and merged, please test
Comment 3 Jared Camins-Esakov 2011-03-28 17:23:58 UTC
This works for me.
Comment 4 MJ Ray (software.coop) 2011-04-02 11:41:37 UTC
This bug is mentioned in:
Bug 5816: XSLT doesn't display	enhanced contents http://lists.koha-community.org/pipermail/koha-patches/2011-March/014060.html